Igor Munteanu, la Punctul pe AZi: Procuratura a sabotat munca Comisiei parlamentare care a anchetat concesionarea Aeroportului Chişinău
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Igor Munteanu, la Punctul pe AZi: Procuratura a sabotat munca Comisiei parlamentare care a anchetat concesionarea Aeroportului Chişinău

Prezent în platoul emisiunii Punctul pe AZi de la TVR MOLDOVA, deputatul Igor Munteanu a declarat că Procuratura şi-a permis să saboteze munca Comisiei Parlamentare care a anchetat modul de concesionare a Aeroportului.

„Acest lucru este extrem de grav. Până acum, am pierdut jumătate de an uitându-ne îm zare. Nu avem niciun fel de certitudini că există procurori care lucrează şi vor să dea un rezultat, în sensul anchetării persoanelor culpabile. Evident, sechestrul trebuia să urmat de alte acţiuni”, a spus Igor Munteanu.

Deputatul a menţionat că, deşi Guvernul Sandu a depus mult efort care aceste anchete să aibă loc, în prezent există mai multă retorică şi mai puţine acţiuni.

„Este clar că cel mai favorizat este grupul Şor. Ei au preluat bani din aeroport pentru a-şi finanţa propriile activităţi. Unde sunt acţiunile procuraturii, ca să identifice banii luaţi?”, a precizat deputatul.

Avocatul Eduard Digore şi-a exprimat speranţa că dosarul privind concesionarea Aeroportului Chişinău va fi reluat cu rezultate imediate.

„Vreau să spun că o parte din soluţionarea acestui litigiu ţine foarte mult de acţiunile Procuraturii Generale., în afară de acţiunile civile care pot fi întreprinse”, a spus Eduard Digore.

Deputatul Grigore Novac a menţionat că statul va fi capabil să gestioneze eficient Aeroportul Chişinău.

„Dacă actualul manager este unul rău, vom căuta un manager mai bun”, a spus Grigore Novac.
Similare
RECOMANDĂRI