Ion Ceban, din nou, la Moscova. Vrea reînnoirea Acordului de înfrăţire cu capitala Rusiei
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ion Ceban, din nou, la Moscova. Vrea reînnoirea Acordului de înfrăţire cu capitala Rusiei

Primarul general al Chişinăului efectuează o nouă vizită la Moscova. Acesta a avut, deocamdată, o întrevedere cu Ministrul în Guvernul oraşului Moscova, şeful Departamentului Relaţii Economice Externe a Moscovei, Serghei Ceriomin, cu care a convenit reînnoirea Acordului de înfrăţire cu capitala Rusiei.

„Astfel, urmează ca în scurt timp acest document să fie actualizat şi aprobat”, anunţă Ion Ceban.

Acordul adiţional de colaborare presupune ca în următorii 3 ani de zile să fie implementate proiecte şi programe pe mai multe domenii de dezvoltare: incepând cu expertiză şi schimb de experienţă, până la asistenta pe proiecte infrastructură, transport, domeniul social, educaţie şi altele.

Totodată, Ceban spune că a fost informat că Guvernul Moscovei va dona în timpul apropiat Chişinăului zeci de maşini, tehnică şi utilaje, pentru lucrările de deszăpezire, dar şi salubrizare a oraşului.

„Avem mult de muncit. Vom stabili parteneriate cu toţi pentru a dezvolta municipiul Chişinău”, îşi conchide mesajul Ion Ceban.

Amintim că la sfârşitul lunii noiembrie Ion Ceban a efectuat o altă vizită în Moscova, în cadrul căreia „a solicitat” examinarea posibilităţii de a ne oferi suport în formă de tehnică şi utilaj special, zeci de unităţi, pentru necesităţile curente ale municipalităţii.http://tvrmoldova.md/actualitate/ion-ceban-a-cerut-de-la-primarul-moscovei-tehnica-si-utilaj-special-pentru-necesitatile-chisinaului/

Similare
RECOMANDĂRI