Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei: Viitorul nostru stă numai şi numai în mâna noastră, în voinţa noastră

Viitorul stă în voinţa noastră. E mesajul transmis de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei chiar de ziua ei. Fiica Regelui Mihai îi indeamnă pe oameni să rămână acasă şi să respecte măsurile luate de autorităţi.

Fundaţia Regală Margareta a României a lansat Fondul Special pentru Bătrâni pentru a-i sprijini pe cei care au nevoie de susţinere în contextul epidemiei de coronavirus.

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei: Trăim cu toţii în această perioadă, momente de singurătate şi de nedumerire. Este ca şi când viaţa noastră s-a schimbat şi merge anapoda. Ca şi voi găsesc dificil să fiu izolată şi să nu pot să văd oamenii în jurul meu, oamenii dragi. Ştiu cât de mare poate fi plictiseala unei zile şi revolta că trebuie să stau acasă izolată într-un spaţiu închis dar este limpede că acesta este cel mai bun lucru pe care îl pot face pentru semeni şi pentru mine. Vă rog să urmăriţi sfaturile medicale pe care le primim la televiziune şi pe Internet. Viitorul nostru stă numai şi numai în mâna noastră, în voinţa noastră.

Similare
RECOMANDĂRI