Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Pavel Filip a spus la Punctul pe AZi că rufele PDM nu trebuie spălate în public, cu referire la Sergiu Sîrbu şi Andrian Candu

Prezent în platorul emisiunii Punctul pe AZi de la TVR MOLDOVA,Pavel Filip a declarat că rufele PDM nu trebuie spălate în public dacă se vrea o echipă puternică. Liderul PDM a făcut referire la declaraţiile crtitice ale lui Sergiu Sîrbu şi Andrian Candu privind întâlnirea dintre membrii conducerii PDM cu PSRM

Pavel Filip a spus că Sergiu Sîrbu ar trebui să cunoască că PDM are un statut, iar la întrevederea cu PSRM a participat întreaga conducere a democraţilor.

„Da, printre vicepreşedinţi nu se regăsesc acum nici Sergiu Sîrbu, nici Andrian Candu, dar asta nu înseamnă că în PDM nu se informează. Asemenea întrevederi le avem săptămânal, aceasta nu este prima şi nu s-a întâmplat nimic extraordinar”, a spus Pavel Filip.

Liderul PDM a menţionat că, dacă au existat întrebări vis-a-vis de întrevederea cu PSRM, acestea trebuiau să fie adresate lui.

„Las la discreţia colegilor aceste declaraţii, pentru că eforturile care le-am făcut şi le voi face ţin de unitatea PDM. Repet, când există o întrebare sau o problemă, acestea trebuie discutate în interiorul partidului. Cei care îşi doresc o echipă solidă la PDM nu spală rufele în public”, a spus Pavel Filip.

Potrivit liderului PDM, declaraţiile lui Sergiu Sîrbu şi Andrian Candu au fost făcute pentru altcineva.

„Eu cred că democraţia internă care a apărut în interiorul PDM deranjează multă lume şi se porneşte o poziţionare sau alta în interiorul partidului”, a spus Pavel Filip. 

 
Similare
RECOMANDĂRI