Soldatul thailandez care a ucis 21 de persoane, împuşcat mortal de forţele de securitate
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Soldatul thailandez care a ucis 21 de persoane, împuşcat mortal de forţele de securitate

Soldatul thailandez care a ucis cel puţin 21 de persoane, a rănit alte zeci şi s-a ascuns peste noapte într-un centru comercial "a fost împuşcat mortal" duminică dimineaţă de forţele de securitate, a confirmat poliţia, după ce s-a pus capăt acestui incident sângeros ce a durat aproape 24 de ore, informează France Presse şi DPA.

Atacatorul a fost ucis "în urmă cu 30 de minute" (2.00 GMT), a declarat şeful diviziei de poliţie criminală, Jirabhob Bhuridej.

Informaţia a fost confirmată de ministrul sănătăţii şi şeful poliţiei.

"Acum s-a terminat", a confirmat la rândul său în faţa reporterilor şeful poliţiei Chakthip Chaijinda la Nakhon Ratchasima, la nord-est de capitala Bangkok, duminică dimineaţă devreme. Atacatorul a fost împuşcat mortal într-un mall unde s-a ascuns, a declarat la rândul său purtătorul de cuvânt al poliţiei, Krissana Pattanacharoen, într-un comunicat.

Atacatorul a fost identificat ca fiind sergentul Jakrapanth Thomma, în vârstă de 32 de ani. El l-ar fi împuşcat mortal pe comandantul său înainte de a fura arme şi un vehicul militar Humvee dintr-o bază militară şi a început apoi să tragă asupra altor soldaţi şi de asemenea civili într-un mall.

El a împuşcat mortal zeci de oameni în timp ce fugea, inclusiv la un templu budist. El a deschis apoi focul într-un centru comercial din Nakhon Ratchasima, la nord-est de capitala Bangkok.

Soldatul, care a postat părţi din acest incident sângeros pe social media, ar fi avut o dispută cu comandantul său pentru bani.
Similare
RECOMANDĂRI