Virusul din China. Cum e protejat Vladimir Putin ca să nu se îmbolnăvească
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Virusul din China. Cum e protejat Vladimir Putin ca să nu se îmbolnăvească

Kremlinul îşi ia toate măsurile de precauţie atunci când vine vorba de a-l feri pe Vladimir Putin de o eventuală contaminare cu noul tip de coronavirus care face ravagii în China.

Pentru ca preşedintele rus să nu se  îmbolnăvească, tuturor celor care participă la evenimentele la care merge acesta li se ia temperatura cu ajutorul unei camere termice. Este o măsură de precauţie, a confirmat Kremlinul, după ce toţi jurnalişti acreditaţi la Preşedinţia rusă s-au trezit că li se ia temperatura, scrie Digi24.

Această nouă precauţie a Kremlinului nu este neapărat o surpriză. Anul trecut, preşedintele rus şi-a adus propria cană termică din ceramică la un dineu al G20 la Osaka (Japonia).

De la izbucnirea epidemiei în China, Rusia a înregistrat două cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus. Asta a determinat autorităţile să ia măsuri severe de protecţie: au închis graniţa cu China, au suspendat cursele feroviare dintre cele două ţări şi au anunţat că îi vor expulza pe toţi cetăţenii străini infectaţi.

Preşedintele Vladimir Putin are 67 de ani.

Similare
RECOMANDĂRI