ÎNVINGĂTORI. VREMURI ŞI DESTINE

ÎNVINGĂTORI. VREMURI ŞI DESTINE
TVR MOLDOVA vă aşteaptă în fiecare sâmbătă de la ora 18:30, cu o nouă emisiune. ”Învingători. Vremuri şi destine” aduce în prim plan personalităţi din domeniul cinematografiei şi teatrului, oameni de cultură remarcabili, cu poveşti de viaţă pe măsură. În premieră pentru Republica Moldova, artişti basarabeni vin în faţa publicului cu mărturii inedite despre viaţa lor de dincolo de scenă, adesea mai impresionantă decât orice scenariu.
 
Invitaţii emisiunii sunt personalităţi care au în spate o carieră de succes şi un trecut care merită readus în atenţia telespectatorului, dat fiind faptul că sunt un exemplu demn de urmat atât pentru tânăra generaţie, cât şi pentru oamenii dornici să se reinventeze.

Conceptul porneşte de la faptul că prezentatoarea Dana Ciobanu  este actriţă de caracter, un nume notoriu în domeniul  teatral, dar şi cinematografic din Republica Moldova.  S-a remarcat în film prin rolurile jucate în:  „Ecouri”, „În ataş”, „Flutulus”, „The Sofa”, „Căderea”, „Resentiment”.

Prezenţa în studiou a unui prezentator rafinat, cald şi deschis îl va predispune pe invitat să-şi pună cărţile pe masă. Iar telespectatorii se vor regăsi în poveşti captivante de viaţă.

O latură importantă a proiectului este faptul că va promova românii de 5 stele de pe ambele maluri ale Prutului. Or, invitaţii Danei vor fi personalităţi  care pledează pentru promovarea unui spaţiu cultural comun între Republica Moldova şi România.

“Nelipsite sunt amintirile, care asemeni unei benzi cinematografice proiectează cele mai importante momente din viaţa interlocutorului. Confesiuni, zâmbete, lacrimi, surprize, toate sunt „acompaniate” şi „pictate”, redând o atmosferă unică. TVR MOLDOVA prezintă dialogul sublim dintre eul creator şi pragmaticul critic, propune telespectatorilor săi povestea unui destin, care în pofida provocărilor, a vremurilor, râmâne a fi un Învingător”, crede Dana Ciobanu, actriţa care, alături de colegi, oameni de televiziune plini de pasiune, dă viaţă unui nou proiect de excelenţă semnat de TVR MOLDOVA.
RECOMANDĂRI