Francezul, care racola fete din R. Moldova pentru prostituţie în Franţa, va ajunge pe banca acuzaţilor
Sursa foto:PCCOCS Vizualizari:

Francezul, care racola fete din R. Moldova pentru prostituţie în Franţa, va ajunge pe banca acuzaţilor

Cetăţeanul Franţei, care în luna septembrie a încercat să părăsească Republica Moldova cu două moldovence pe care le-a îndemnat să practice prostituţia în Franţa, este trimis în judecată.

Celor două cetăţene ale Moldovei, cu vârsta de 21 şi, respectiv 29 de ani, reţinutul le-a asigurat de facilitarea condiţiilor bune de practicare a prostituţiei în Franţa şi remunerare atractivă. Mai mult decât atât, acestea au primit promisiunea că deplasarea în afara ţării le va fi asigurată din punct de vedere financiar şi că vor avea asigurate şi condiţii de trai la sosire, precum şi că acolo le va fi asigurată transportarea către clienţi.

Pe lângă aceste două cetăţene, suspectul le-a propus altor 10 cetăţene ale R. Moldova, inclusiv prin mesaje telefonice, să practice aceeaşi activitate în străinătate. Dacă va fi găsit vinovat, cetăţeanul francez riscă  pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de la 4 la 7 ani, cu reducerea limitelor de pedeapsă, dacă poziţia de recunoaştere totală a faptelor şi a încadrării juridice – adoptată la faza de urmărire penală – va fi menţinută şi la faza judecării cauzei.

PCCOCS va reveni cu detalii, odată ce acestea vor deveni disponibile, cu respectarea drepturilor persoanelor.

VIDEO din momentul reţinerii francezului: 

Similare
RECOMANDĂRI