Poliţia de Frontieră a iniţiat o anchetă de serviciu în cazul reţinerii unui poliţist de frontieră
Sursa foto:border.gov.md Vizualizari:

Poliţia de Frontieră a iniţiat o anchetă de serviciu în cazul reţinerii unui poliţist de frontieră

Poliţia de Frontieră va coopera cu organele de anchetă în cazul reţinerii unui poliţist de frontieră, suspectat de fapte de corupţie. În acest sens şi la nivelul instituţiei a fost demarată o anchetă de serviciu, prin care vor fi cercetate toate împrejurările privitoare la infracţiunea invocată.

Şeful Poliţiei de Frontieră, Cornel Groza condamnă actele de implicare a angajaţilor în activităţi ilicite şi nu va tolera astfel de ilegalităţii în rândul poliţiştilor de frontieră, se arată într-un comunicat de presă.

Poliţia de Frontieră este dispusă să acorde suportul necesar instituţiilor de resort pentru ca cei care nu se conformează legislaţiei şi fac abuz în serviciu să fie atraşi la răspundere.

Ancheta a fost iniţiată după ce un şef de serviciu din cadrul Poliţiei de frontieră a fost reţinut de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie în cadrul unui dosar de trafic de influenţă. Poliţistul este bănuit că ar fi pretins 12 000 de euro de la câţiva cetăţeni pentru a le soluţiona dosarele legate de furtul de automobile din România.

Similare
RECOMANDĂRI