Un bărbat este cercetat de Poliţie după ce a urcat forţat în maşina sa un minor ca să-i arate unde a ascuns bicicleta pe care ar fi furat-o
Sursa foto:http://politia.md Vizualizari:

Un bărbat este cercetat de Poliţie după ce a urcat forţat în maşina sa un minor ca să-i arate unde a ascuns bicicleta pe care ar fi furat-o

Poliţiştii din Orhei au fost alertaţi ieri de o femeie precum că nepotul ei de 14 ani a fost agresat fizic şi urcat cu forţa într-o maşină de o persoană din faţa blocului de locuit şi au plecat într-o direcţie necunoscută.

Minorul a fost găsit pe o stradă din mun. Orhei, iar  ca urmare a investigaţiilor, poliţiştii au stabilit şi suspectul, un bărbat de 34 de ani, locuitor al municipiului Orhei.
 
Audiat de poliţişti, acesta şi-a recunoscut fapta, declarând că, suspectându-l  pe minor că a furat o bicicletă ce-i aparţine, l-a urcat pe copil  în autovehiculul personal pentru a-i arăta unde a ascuns-o, apoi i-a permis să plece.
 
Ambele cazuri sunt înregistrate, iar organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanţele pentru a lua o decizie legală.
  
Poliţia vine cu un apel către cetăţeni: dacă v-a  fost lezat un drept legitim, aţi fost deposedat de un bun sau aţi  fost victima unui fapt ilicit, sesizaţi urgent Poliţia la 112,  pentru constatarea producerii ilegalităţii şi sancţionarea persoanelor vinovate, în temeiul legii.
 
Totodată,  Poliţia informează părinţii şi minorii despre faptul că, conduita ilicită este pasibilă de răspundere juridică începând cu vârsta de 14 ani.
Similare
RECOMANDĂRI