Un bărbat va sta în arest preventiv, după ce şi-a bătut concubina chiar în seara de Crăciun
Vizualizari:

Un bărbat va sta în arest preventiv, după ce şi-a bătut concubina chiar în seara de Crăciun

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a agresat concubina, în seara de Crăciun, în Hlina-Briceni. Femeia a fost transportată cu serviciul Aviasan la Chişinău pentru îngrijiri medicale.

Astfel, procurorii îl învinuiesc pe bărbat de violenţă în familie, care este pedepsită de legea penală cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 240 de ore sau cu închisoare de până la 6 ani. Acesta a fost cooperant cu procurorii şi şi-a recunoscut vina, ceea ce ar putea să-i reducă din pedeapsă, potrivit legii.

Bărbatul a comis crima la 25 decembrie, după miez de noapte, atunci când sărbătoreau Naşterea Domnului, la ei acasă, cu câţiva invitaţi. După ce a revenit de la muncă, din Franţa, cineva din apropiaţii bărbatului i-ar fi prezentat o înregistrare video în care femeia, în vârstă de 24 de ani, cu care era în relaţie de concubinaj în ultimii 5 ani, i-ar fi fost infidelă.

Deşi oaspeţii au încercat să-l oprească pe bărbatul aflat în stare de ebrietate alcoolică, acesta i-a aplicat femeii, cu pumnul, mai multe lovituri în regiunea feţei, provocându-i o traumă cranio-cerebrală, o fractură de mandibulă dar şi fracturi ale oaselor nazale. Aşa cum posibilităţile de îngrijire medicală din Spitalul raional Briceni nu s-au dovedit a fi de ajuns, victima a fost internată într-o instituţie medicală din capitală.

Procurorii sunt acum în proces de acumulare a probelor pentru trimiterea dosarului în instanţa de judecată, fapt despre care vor informa opinia publică ulterior.
Similare
RECOMANDĂRI