Dumitru Alaiba renunţă la funcţia de vicepreşedinte al Comisiei Economie, Buget şi Finanţe. Cum îşi argumentează decizia
Vizualizari:

Dumitru Alaiba renunţă la funcţia de vicepreşedinte al Comisiei Economie, Buget şi Finanţe. Cum îşi argumentează decizia

Deputatul PAS Dumitru Alaiba anunţă că a renunţat la funcţia de vicepreşedinte al Comisiei Economie, Buget şi Finanţe. „Voi fi doar membru al acestei comisii. Voi pune întrebări, voi cere”, scrie Alaiba pe pagina sa de Facebook.

„Dacă PD şi PSRM şi-au luat guvernarea, atunci să şi-o asume pe deplin, cu toate consecinţele. Funcţiile nu sunt o recompensă, sunt un instrument de a face ceva. Nu văd sens să am funcţie decorativă. Criticii noştri cei mai aprigi (unii sinceri, alţii motivaţi financiar să ne critice) strigă la noi „v-a folosit Dodon”. Da, poate ne-a folosit. Dar l-am folosit şi noi pe el să-l slăbim pe Plahotniuc. Plahotniuc nu a guvernat singur. El din 2016 a guvernat cu Dodon”, mai spune Alaiba. 

Deputatul spune că PD şi PSRM au slăbit faţă de acum un an. „Iar noi - mai consolidaţi ca un an în urmă, mai mulţi şi mai neînfricaţi ca un an în urmă. Azi ştim cu toţii ceea ce nu credeau un an în urmă - că se poate. Dacă l-am dat jos pe Plahotniuc, o să-l dăm jos pe Dodon. Dar pentru început, dacă tot s-au aruncat spre treuca guvernării precum un alcoolic se aruncă spre sticlă, ar fi bine să facem un pas în urmă, să-i lăsăm să-şi mai bată câte un cui în propriul sicriu”, îşi argumentează decizia deputatul PAS.

Amintim că şi deputatul PAS Sergiu Litvinenco şi-a depus demisia din funcţia de preşedinte al Comisiei juridice, numiri şi imunităţi din cadrul Parlamentului.

Similare
RECOMANDĂRI