Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Carabinierul suspectat că ar fi împuşcat mortal un tânăr din Bălţi rămâne în arest pentru încă 30 de zile

Carabinierul suspectat că ar fi împuşcat mortal un tânăr din satul Elizaveta, municipiul Bălţi rămâne în arest pentru încă 30 de zile. Decizia a fost luată astăzi de judecători. Prezentă la şedinţă, mama tânărului ucis a declarat că îşi doreşte ca asasinul să-şi petreacă restul zilelor după gratii.

Subofiţerul de carabinieri suspectat de omor nu a fost prezent la şedinţa de judecată. Magistraţii au admis cererea procurorilor şi au prelungit cu încă 30 de zile mandatul de arest pe numele acestuia.
 
La şedinţa de judecată a venit mama tânărului ucis. Cu lacrimi în ochi, femeia cere ca bărbatul vinovat să-şi petreacă tot restul vieţii după gratii.
 
Reamintim că tragedia a avut loc în noaptea de 13 spre 14 ianuarie, în satul Elizaveta din mun. Bălţi. În urma unui conflict spontan, carabinierul aflat în afara orelor de lucru, a împuşcat mortal un tănăr în vârstă de 23 de ani. Arma din care a tras, o deţinea legal. Câteva zile mai târziu după comiterea crimei, mai mulţi localnici au organizat o acţiune de protest cerând o pedeapsă mai mare pentru subofiţerul suspectat de omor.
Similare
RECOMANDĂRI