Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Farmecul sărbătorilor de iarnă a pus stăpânire şi pe Aeroportul Internaţional Chişinău

Terminalul de pasageri a fost decorat cu zeci de brazi, de diferite mărimi, globuleţe strălucitoare şi un Moş Crăciun care cântă şi dansează. Şi pentru ca pasagerii care vin şi pleacă să simtă magia acestei perioade, administraţia singurei porţi aeriene a ţării le-a pregătit tot felul de surprize.

Atmosfera de basm din aeroport se face simţită imediat ce păşeşti în clădirea terminalului. Sute de globuri colorate, un brad imens şi o mulţime de jucării.
 
Iar în zona sosiri pasagerii sunt întâmpinaţi de un Moş Crăciun. Acesta are un metru şi 83 de cm. Iar atunci când ne apropiem moşul cântă şi dansează. Şi pasagerii care trec prin zona de tranzit din Republica Moldova pot simţi cu adevărat feeria sărbătorilor de iarnă. Administraţia a amenajat totul ca la carte.
 
Pasagerii au fost fermecaţi de atmosfera din aerogară. Încântaţi sunt şi străinii care, odată ce au păşit pe teritoriul Republicii Moldova, au impresia că au intrat într-o poveste de iarnă. 
 
Administraţia Aeroportului Internaţional Chişinău a pregătit multe surprize pentru Crăciun şi noaptea dintre ani.
 
Zilnic, aproape şase mii de pasageri folosesc Aeroportul Internaţional Chişinău. În ajunul Revelionului şi de Crăciun numărul curselor, dar şi al pasagerilor, se dublează.
Similare
RECOMANDĂRI