Riscă până la şapte ani de închisoare pentru furtul unui telefon mobil. Cum s-a întâmplat
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Riscă până la şapte ani de închisoare pentru furtul unui telefon mobil. Cum s-a întâmplat

Un tânăr de 22 de ani, originar dintr-o localitate din r-nul. Şoldăneşti, a fost reţinut de ofiţerii de investigaţie a Inspectoratului de Poliţie Centru a Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, pentru comiterea unui Jaf stradal. Anterior acesta a mai fost cercetat penal pentru infracţiuni analogice.

Poliţiştii au fost alertaţi în dimineaţa zilei de 24 octombrie, de către o tânără care a comunicat că a fost jefuită pe str. I. Gagarin. La locul faptei imediat s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea tuturor circumstanţelor. Ajunşi la locul faptei poliţiştii au fost întâmpinaţi de tânăra care s-a dovedit a fi în vârstă de 20 de ani, comunicând că în timp ce se întorcea la domiciliu pe str. I. Gagarin, de ea s-a apropiat un individ şi aplicându-i o lovitură în mod deschis i-a sustras telefonul mobil de model “Samsung Galaxy A 8 Plus”, la preţul de 10 465 lei.

În acest context în urma măsurilor speciale de investigaţie întreprinse de poliţişti, suspectul a fost identificat şi reţinut fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acţiunilor procesual penale tânărul şi-a recunoscut vinovăţia.

Tânărul a fost reţinut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenţie provizorie al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău şi cercetat pentru Jaf, infracţiune care conform legislaţiei se pedepseşte cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Similare
RECOMANDĂRI