Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Servicii medicale în rate, o nouă ofertă pe piaţa din Republica Moldova

Frumuseţe... în rate. Nu doar electrocasnicele, vacanţele, casele sau maşinile pot fi cumparate pe credit ci şi unele intervenţii chirurgicale, de înfrumuseţare sau reparatorii. Cele mai căutate sunt implanturile mamare, implanturile dentare, operaţiile la nas şi cele pentru corectarea vederii. Administratorii clinicilor private spun că mai bine de 20% din clienţii lor apelează la un împrumut, pentru astfel de intervenţii. Suma maximă oferită companiile de creditare este de 35 de mii de lei, pentru cel mult 12 luni.

Creditele sunt utilizate, în special, în cazul celor mai scumpe intervenţii medicale, spun administratorii clinicilor private. Un exemplu ar fi implanturile mamare, care costă aproximativ 70 de mii de lei. Şi dacă unele femei optează pentru acest serviciu din dorinţa de a scăpa de complexe, altele o fac din necesitate, după ce au rămas fără un sân în urma unei boli.

Şi acuitatea vizuală poate fi cumpărată în rate.
 
Un zâmbet ca la Hollywood putem obţine tot pe credit. Mai ales atunci când costurile pentru aceste tratamente sunt pipărate, iar în buzunare bate vântul.
  
Creditul pentru astfel de servicii medicale se încheie în cel mult jumătate de oră, fără a fi nevoie să mergi la bancă.
  
În Republica Moldova salariul mediu lunar pe economie, în acest  an, este 7.953 lei, în timp ce unele operaţii estetice pot ajunge să coste şi zeci de mii de lei.
Similare
RECOMANDĂRI