Va face ani grei de puşcărie pentru că şi-a omorât în bătaie mătuşa la care locuia
Sursa foto:poza simbol Vizualizari:

Va face ani grei de puşcărie pentru că şi-a omorât în bătaie mătuşa la care locuia

Un tânăr de 25 de ani, care şi-a bătut până la moarte mătuşa la care locuia, în Tătăreşti-Cahul, a fost condamnat la închisoare. Potrivit oamenilor legii, mătuşa acestuia, în vârstă de 61 de ani, era nemulţumită de comportamentul nepotului, inclusiv de faptul că acesta venea noaptea târziu acasă.

Femeia i-a spus tânărului despre nemulţumirea sa şi l-a rugat să îşi schimbe locuinţa. Drept reacţie, în noaptea de 25 spre 26 august 2019, nepotul acesteia a lovit-o cu pumnii şi picioarele pe diferite părţi ale corpului, până a observat că este însângerată. Acest fapt l-a oprit şi a ieşit afară de câteva ori, indecis cum să procedeze în continuare. 

Victima a mai fost în viaţă timp de o oră după ce a fost bătută, iar atunci când nepotul a revenit în casă a treia oară, era decedată. Tânărul a încercat să-şi ascundă fapta. A pus lacăt la casă şi locuia în anexa casei, iar la întrebările rudelor despre mătuşă, răspundea că nu cunoaşte unde ar fi aceasta. 

Crima însă a ieşit la iveală a treia zi, după insistenţele rudelor şi vecinilor, care au simţit un miros puternic, neplăcut lângă uşa încuiată şi au alertat autorităţile. 

Potrivit procurorilor, tânărul şi-a recunoscut vina, iar cauza a fost judecată în procedură simplificată, ceea ce i-a redus din pedeapsă.

Instanţa de judecată l-a condamnat la nouă ani de închisoare, pentru infracţiunea de violenţă în familie, care a dus la decesul victimei.

Inculpatul are studii medii incomplete, fără ocupaţie şi este divorţat.
Similare
RECOMANDĂRI