VIDEO. Un bărbat suspectat de trafic de droguri a fost săltat de pe stradă de oamenii legii
Sursa foto:foto simbol Vizualizari:

VIDEO. Un bărbat suspectat de trafic de droguri a fost săltat de pe stradă de oamenii legii

Un bărbat suspectat de trafic de droguri a fost reţinut de ofiţerii de investigaţie a Inspectoratului de Poliţie Buiucani din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei capitalei, monitorizarea şi cercetarea bărbatului în vârstă de 40 de ani, locuitor al capitalei, a durat două luni de zile, fiind efectuate două achiziţii de control, fiind cumpărate 23 de pastile de „Subitex”. Astfel, forţele de ordine au acumulat probe suficiente ce ar demonstra vinovăţia acestuia.

În urma percheziţiei corporale şi la domiciliul bărbatului, forţele de ordine au depistat mijloacele băneşti marcate în valoare de 8 000 lei, obţinute în urma comercializării drogurilor şi o pastilă de „Ecstasy”. Probele delicte depistate au fost ridicate şi sigilate conform procedurii.

Actualmente, bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile şi este cercetat penal pentru  „Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”. Conform legislaţiei penale în vigoare el riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 ani.

Este de menţionat că anterior bărbatul a fost tras la răspundere pentru fapte similare.

Totodată, poliţiştii desfăşoară în continuare acţiuni speciale de investigaţie pentru a stabili şi complicitatea altor persoane.

Similare
RECOMANDĂRI